Riesen i Syd (RIS)

RIS är södra Sveriges lokalområde för riesenschnauzer. Du och din Riesenschnauzer är hjärtligt välkomna att vara med.omris

Vi strävar efter att alla som har en Riesenschnauzer skall känna sig välkomna hos oss. Har du en valp, elithund, sällskapshund eller ägnar dig mestadels åt utställning är alla lika välkomna.

Riesenschnauzern är en allroundhund som älskar att aktivera sig på olika sätt. Vad man gör är inte det viktigaste utan ATT man gör något med sin hund.

Hos Riesen i Syd har du möjlighet att träffa likasinnade som har samma passion till den ”Kärleksfulla stridsvagnen” Riesenschnauzer!

Titta in på hemsidan emellanåt. Vi uppdaterar fortlöpande om aktiviteter, föreläsningar eller annat vi hittar på.

Har du frågor eller funderingar, ring gärna till någon av oss i styrelsen eller skicka iväg ett mail.

Styrelsen>>>

Mål

  • Vidareutveckla lägerverksamheten inom Riesen i Syd med lydnadsträning/kontaktövningsdagar.

  • Öka kompetensen för Riesen i Syds medhjälpare med en utbildningshelg.

  • Hålla ned lägeravgifter och sträva efter att de eventuella inkomster Riesen i Syd får ska komma medlemmarna tillgodo.

  • Även fortsättningsvis vara noga med att ha en god hundhållning och visa respekt och hänsyn för människor och andra djur vi kommer i kontakt med under våra läger och aktiviteter inom Riesen i Syd.

  • Riesen i Syd ska sträva efter att erbjuda medlemmarna kunskap i hundrelaterade ämne.

  • Alla medlemmar är lika viktiga för Riesen i Syd. Vare sig man använder sin riesenschnauzer till bruks, lydnad, utställning eller sällskap.

  • Riesen i Syd ska sträva efter att få fler medlemmar aktiva med sina Riesenschnauzers.

Bli medlem

Från och med 2011 är Riesen i Syd en egen fristående förening. Du som är medlem i SRSK - Svenska Riesenschnauzerklubben, måste även vara medlem i ett av våra lokalområden för att kunna delta i lokalområdets aktiviteter. Vilket lokalområde du väljer är frivilligt.  

Medlemsavgift för lokalområden är 0 kr om du redan är medlem i SRSK.

Vill du vara medlem i ”Riesen i Syd”? 

Skicka ett mail med namn och bostadsort till sekreteraren i RIS Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.